Finále ČJLAF

10.11.2009 09:48

 

 

V sobotu 14.11.2009 od 17 hodin (výkop 18.00) proběhne v SYNOT TIP ARÉNĚ finále České juniorské ligy amerického fotbalu 2009 – PEPSI BOWL.

Kromě atraktivního finále dvou nejlepších týmů, vítězů semifinálových střetnutí Prague Lions vs. Havířov Devils a Bratislava Monarchs vs. Prague Panthers, Vás čeká pestrý doprovodný program! Těšit se můžete na dovednostní soutěže pro vylosované návštěvníky (o nejdelší kop a hod a o nejpřesnější kop) o zajímavé ceny od hlavního partnera PEPSI. Díky exhibičnímu utkání v podání hráčů do 15 let zjistíte, že FLAG FOOTBALL je zcela nekontaktní verze amerického fotbalu vhodná zejména pro mládež a nenáročná na realizaci (pouze 5 hráčů proti 5, není potřeba obvyklá výstroj, jednoduchá pravidla).

V přestávce v poločase vystoupí profesionální fire show skupina INFINITOS a rovněž dojde k losování ze všech přítomných diváků o exkluzivní ceny (herní konzole Sony, iPod, mobilní telefon). Po skončení utkání na Vás čeká slavnostní ceremoniál, součástí kterého bude vyhlášení vítězů, předání pohárů a medailí a také závěrečný slavnostní ohňostroj!

Vstup pro mládež do 15 let je ZDARMA! Základní vstupné činí 130,- Kč, využít můžete slevy 50,- Kč ze základního vstupného při předložení letáku. Vstupenky na tento zápas do VIP sektoru na klubová sedadla jsou v hodnotě 500,- Kč včetně rautu. Každý návštěvník dostane chipsy LAYS zdarma. Vstupenky zakoupíte na pokladnách SYNOT TIP ARÉNY nebo přes internet (www.synottiparena.cz).